• gr
  • en
 
www.performance.gr
Τρόποι Αποστολής
Διαλέξτε γλώσσα:
 
Παραλαβή από την έδρα μας

Κάντε την παραγγελία σας από το eshop της “Perfromance Technologies” και μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας μέσα σε μία ώρα από την παραγγελία σας και την εμφάνιση της πληρωμής σας (εφόσον πληρώνετε με κατάθεση) από την έδρα μας, χωρίς ασφαλώς χρέωση μεταφορικών εξόδων (Θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας πριν την παραλαβή). Στην περίπτωση κατάθεσης θα χρειαστούμε αποδεικτικό της κατάθεσης και στην περίπτωση χρέωσης κάρτας, κάρτα VISA και την αστυνομική σας ταυτότητα.

 

Σύμφωνα και με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις:
Για παραλαβή από την έδρα μας, τιμολόγια προς εταιρίες / επιτηδευματίες αξίας 3000€ και πάνω θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με:
α) Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας
β) Έκδοση επίταγης (έξτρα κόστος 15€ για πιστοληπτική αξιολόγηση κατά την πρώτη παραγγελία σας)

 

Τιμολόγια προς ιδιώτες αξίας 1.500€ και πάνω θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με:
α) Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας
β) Χρέωση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.

 

Στην περίπτωση κατάθεσης θα χρειαστούμε αποδεικτικό της κατάθεσης και στην περίπτωση χρέωσης κάρτας, κάρτα VISA και την αστυνομική σας ταυτότητα.
Για μικρότερα ποσά υπάρχει βεβαίως η δυνατότητα, να πληρώσετε με μετρητά, κατά την παραλαβή σας από την έδρα μας (Λ. Βουλιαγμένης, 338 στον Αγ. Δημήτριο, 17342).

 

Αποστολές παραγγελιών αξίας άνω των 50€ σε Αθήνα- Πειραιά

 

Βάλτε την παραγγελία σας μέχρι ώρα 17:00 εργάσιμης ημέρας και η Performance Technologies θα την εκτελέσει (δωρεάν εφόσον η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 50€) το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα (για Αθήνα – Πειραιά) εφόσον τα προϊόντα εμφανίζονται στο eshop ετοιμοπαράδοτα. Οι παραδόσεις των παραγγελιών γίνονται καθημερινώς από τις 09.00 μέχρι τις 17:00. Θα σας καλέσουμε ώστε να σας ενημερώσουμε για το δίωρο μέσα στο οποίο θα παραδώσουμε την παραγγελία σας.

 

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να παραδοθεί αυθημερόν η παραγγελία σας ή αν επιθυμείτε να παραλάβετε τη παραγγελία σας ημέρα Σάββατο, ή συγκεκρίμενη ώρα οποιασδήποτε ημέρας (εκτός Κυριακής), παρακαλούμε επικοινωνήστε έγκαιρα μαζί μας και θα προσπαθήσουμε να σας εξυπηρετήσουμε (εντός εργασίμων ωρών και ημερών / μπορεί να υπάρξει χρέωση).

 

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

 

Αποστολές εκτός Αθήνας – Πειραιά (Υπόλοιπη Ελλάδα) και παραγγελίες κάτω απο 50€ για Αθήνα – Πειραιά

 

Για έτοιμα συστήματα SERVERS και STORAGE SYSTEMS της EMC δεν χρεώνουμε μεταφορικά. Για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες προϊόντων τα κόστη μεταβάλονται με το βάρος της παραγγελίας σας και υπολογίζονται ως εξής (εφόσον η περιοχή σας δεν θεωρείται δυσπρόσιτη):

 

Για τα πρώτα 2 κιλά της παραγγελίας σας το κόστος είναι 4€ (με ΦΠΑ).
Για κάθε κιλό μετά τα πρώτα 2, το κόστος είναι 1,15€ (με ΦΠΑ).
Ως βάρος της παραγγελίας σας ορίζεται το μεγαλύτερο απο τα α) ογκομετρικό βάρος (σχετίζεται με τις διαστάσεις των συσκευασιών των αγαθών). β) μικτό βάρος (βάρος αγαθών και συσκευασία). Σε κάθε περίπτωση ενημερώνεστε για το ακριβές κόστος των μεταφορικών της παραγγελίας σας κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και συγκεκριμένα κατά την επιλογή του τρόπου αποστολής.

 

Συνεργαζόμαστε με την υπηρεσία ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ των ΕΛΤΑ. Η παραγγελία σας θα εκτελείται από τo performance eshop το αργότερο την επόμενη εργάσιμη απο την τοποθέτηση της, εφόσον τα προϊόντα εμφανίζονται στο Performance eshop ετοιμοπαράδοτα. Σύμφωνα με τα ΕΛΤΑ, στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας οι χρόνοι επίδοσης δεν είναι πάνω άπο 2 εργάσιμες ημέρες. Για μικρότερες πόλεις και χωριά οι χρόνοι επίδοσης μπορεί να φτάσουν και τις 5 εργάσιμες ημέρες. Η Performance δεσμεύεται οτι θα εκτελέσει την παραγγελία σας το αργότερο την επόμενη εργάσιμη αλλά δεν μπορεί να δεσμευτεί για τον χρόνο παράδοσης καθώς υπεύθυνα για τους χρόνους παράδοσης είναι τα ΕΛΤΑ.

 

Στην εξαιρετικά σπάνια περιπτώση που, η περιοχή σας βρίσκεται εκτός δικτύου εξυπηρέτησης της υπηρεσίας ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ των ΕΛΤΑ χαρακτηριζόμενη από την τελευταία ως δυσπρόσιτη, τα έξοδα αποστολής ενδέχεται να διαφοροποιούνται από τα παραπάνω και από την ενημέρωση που λαμβάνετε κατά την ώρα της επιλογής του τρόπου αποστολής. Θα ενημερώνεστε μέσα σε 24 ώρες από την επιβεβαίωση καταχώρησης της παραγγελίας εγγράφως, σε περίπτωση που η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη για το διαφοροποιημένο κόστος της μεταφοράς. Εφόσον δεν συμφωνείτε με το τυχόν διαφοροποιημένο κόστος μεταφοράς σε αυτή την περίπτωση, δικαιούστε εντός τεσσάρων (4) ωρών από την ώρα λήψης της σχετικής ενημέρωσης να ζητήσετε τη διόρθωση ή ακύρωση της παραγγελίας. Η πάροδος της προθεσμίας αυτής αποτελεί απόδειξη της συμφωνίας και αποδοχής από μέρους σας του κόστους μεταφοράς.

 

Ολες οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

 

Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας (τηλ 2109947100, fax 2109947111, email: eshop@performance.gr)