• gr
  • en
 
www.performance.gr
Όροι Χρήσης
Διαλέξτε γλώσσα:
 

Το eshop.performance.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της ελληνικής ανώνυμης εταιρείας «Performance Technologies A.E. Πληροφορικής», που εδρεύει στην Λ. Βουλιαγμένης 338, Άγιος Δημήτριος, Αθήνα στην Ελλάδα (ΑΦΜ: 094423506 / Δ.Ο.Υ ΦΑΕ Πειραιά). Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της Performance Technologies, που βρίσκεται στην διεύθυνση eshop.performance.gr.
Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα eshop.performance.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.
Η Performance Technologies διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Η Performance Technologies αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.
Η Performance Technologies μέσω του site της eshop.performance.gr δεσμεύεται ότι επιδιώκει την αλήθεια, την ακρίβεια, την εγκυρότητα και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό της κατάστημα σε ό,τι αφορά τις περιγραφές των προϊόντων και τα ουσιώδη ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων που αναρτά στις σελίδες της καθώς και τις πληροφορίες σχετικά με την εταιρική της δραστηριότητα. Η εταιρία στα πλαίσια της καλής πίστης δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται λόγω τυχόν διακοπών του ηλεκτρονικού καταστήματος εκ λόγων ανωτέρας βίας, ή σε παραδρομή ή ακούσια τυπογραφικά λάθη.
Όλα μας τα είδη παρέχουν εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα και καλύπτονται πλήρως από τους όρους της εγγύησης του κατασκευαστή οι οποίοι αναγράφονται σε κάθε συσκευασία.

 

Απόρρητο Συναλλαγών
Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στην Performance Technologies είναι εμπιστευτικές και η Performance Technologies έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:
Η Performance Technologies δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.
Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.
Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους. Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.
Στην περίπτωση που η Performance Technologies χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.

 

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Χρήστη
Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του eshop.performance.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες σας.
Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι της Performance Technologies που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει ληφθεί.
Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων eshop.performance.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας επικοινωνίας, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο με εξαίρεση και μόνο όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες αρχές.
Τα προσωπικά σας στοιχεία σε ειδικές περιπτώσεις δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες με την Performance Technologies επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.
Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.
Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Υποχρεώσεις Χρήστη
Οι χρήστες των ιστοσελίδων eshop.performance.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές και το ηλεκτρονικό κατάστημα της Performance Technologies για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου παράνομου, απειλητικού, συκοφαντικού, δυσφημιστικού, άσεμνου, χυδαίου, προσβλητικού, λιβελογραφικού, βλαβερού, ενοχλητικού, ή / και το οποίο αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου , ή/και δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, ή/και καταδεικνύει εμπάθεια, ή/και εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, ή / και υο οποίο απαγορεύεται ή δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως ενδειτκικά εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), ή/και το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

 

Υπαναχώρηση–Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων
Εντός προθεσμίας 14 (δέκα τεσσάρων) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων. Απαραίτητη ωστόσο προύπόθεση προς τούτο είναι τόσο το προϊόν όσο και η συσκευασία του, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να είναι σε άριστη κατάσταση και να μην έχει αποτελέσει μία ειδική παραγγελία για τον πελάτη. Επιπλέον χρειάζεται η απόδειξη παραλαβής. Στην περίπτωση αυτή οι πελάτες εκτός Αττικής θα επιβαρύνθουν με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.
Για την επιθυμία σας να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός της ως άνω προθεσμίας των 14 ημερών από της παραλαβής τους απαιτείται να μας ειδοποιήσετε εγγράφως (fax: 2109947111 email: eshop@performance.gr) αναφέροντας την ημερομηνία/αριθμό παραστατικού αγοράς και την αιτιολογία της επιστροφής -εφόσον επιθυμείτε. Ακολούθως απαραίτητη προϋπόθεση είναι να λάβετε έγγραφη έγκριση – αποδοχή της επιστροφής από την “Performance Technologies” .
Για επιστροφές απο Αττική, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχετε λάβει έγγραφη έγκριση επιστροφής από την «Performance Technologies», μπορείτε να μας καλείτε να παραλάβουμε το προιόν χωρίς χρέωση από τον χώρο σας. Η διεύθυνση στην οποία μπορείτε να μας παραδόσετε προσωπικά τα προϊόντα προς επιστροφή εφόσον το προτιμάτε είναι η έδρα της «Performance Technologies» στον Αγ. Δημήτριο Λ. Βουλιαγμένης, αριθμ. 338. Αφού ελεγχθεί η κατάσταση των προϊόντων από τον αρμόδιο υπάλληλο, θα σας σταλεί email για τα περαιτέρω.
Για επιστροφές εκτός Αττικής, υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβετε έγγραφη έγκριση επιστροφής από την “Performance Technologies”, αποστέλλετε το δέμα μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπ’ όψιν μας στην έδρα της “Performance Technologies” στον Αγ. Δημήτριο , Λ. Βουλιαγμένης, αριθμ. 338. Αφού ελεγχθεί η κατάσταση των προϊόντων από τον αρμόδιο υπάλληλο, θα σας σταλεί email για τα περαιτέρω. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής εκτός Αττικής επιβαρύνουν τον πελάτη.
Αν παραλάβατε μέσω courier, για την επιστροφή θα πρέπει να ακολουθήσετε τα ακόλουθα βήματα: 1.Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή. 2.Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.
Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση που το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.
Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 2109947100, είτε μέσω e-mail στο eshop@performance.gr
Παρακαλούμε να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, κλπ).
Στην “Performance Technologies” ελέγχουμε προσεχτικά τα προϊόντα προτού αποσταλούν. Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αμέσως μετά την παράδοση την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη στο 2109947100 ή στο eshop@performance.gr.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Η επιστροφή μπορεί να γίνεται με πίστωση λογαριασμού σας που θα γνωστοποιήσετε στην “Performance Technologies”.

 

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Η ιστοσελίδα http://eshop.performance.gr (eshop.performance.gr) είναι ο διαδικτυακός τόπος της Performance Technologies. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από την Performance Technologies, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Performance Technologies και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την Performance Technologies ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της Performance Technologies ή/και του eshop.performance.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες www.eshop.performance.gr (eshop.performance.gr ) δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Performance Technologies ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

 

Περιορισμός ευθύνης
Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Performance Technologies δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η Performance Technologies δεν έχει ουδεμία ευθύνη για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.
Η Performance Technologies δεν μπορεί να παράσχει ουδεμία εγγύηση για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και εγγυάται μόνο για την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΦΠΑ (που χρεώνεται διακεκριμένα στα τιμολόγια πώλησης προς επιτηδευματίες)
Το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας θα είναι τιμολόγιο πώλησης.
Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τα εξής στοιχεία:Επωνυμία Εταιρείας, ΑΦΜ, ΔΟΥ, Δ/νση Εταιρείας και επάγγελμα.

 

Η παρούσα Σύμβαση δεν επηρεάζει οποιαδήποτε δικαιώματα καταναλωτών που προβλέπονται από τη νομοθεσία.